Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Hazai győzelem a Bonyhád ellen

Az NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda bajnokság 4. fordulójában a Bonyhád együttesét fogadta a MEAFC-Miskolc. Az Egyetemi Körcsarnokában, – október 14-én, pénteken este – a hazaiak hamar éreztették ellenfelükkel, hogy a találkozó végén csak a győzelmet tudják elfogadni.

MEAFC-Miskolc – Atomerőmű KSE Bonyhád 108-82 (35-20, 25-20, 27-25, 21-17)

Miskolc-Egyetemváros, 150 néző. Vezette.: Gaál, Sentényi, Tóth.

MEAFC-Miskolc: Kozák M. (14/3), Tóth B. (-), Csák (19/15), Lippai (16), Gerőcs (12/6). Csere: Kozák B. (21/12), Szögi (6), Ragályi (5), Cseh (4), Nyíri (-), Pintér (7), Orliczki M. (4). Vezetőedző: Dr. Váczi Péter.

Atomerőmű KSE Bonyhád: Baki (15), Szalai (16), Heimann (8), Géringer (7), Tömösváry (4). Csere: Csizmadia (2), Kékesi (10), Pavlik (6), Kupai (14), Sáfrán. Vezetőedző: Pavlik Jan

Dr. Váczi Péter: – Egészen jó mérkőzést játszottunk, támadásban szép és látványos dolgokat csináltak a fiúk. A védekezésünk akadozott kicsit, de ezúttal ezt is elbírtuk. Minden elismerésem a több junior játékossal felálló Bonyhádnak, további sok sikert kívánok nekik! A mai meccsből tanulnunk kell, mert a jövő heti, Budafok elleni rangadón sokkal jobb védekezésre lesz szükségünk.

Pavlik Jan: – Fiatal csapatunkkal tanulni jöttünk a jó játékosokból álló Miskolchoz. Szerintem nem sok Zöld-csoportos csapat fog nyerni ebben a csarnokban. Azt gondolom, hogy az utóbbi időben is sikerült fejlődnünk, ezen az úton megyünk tovább, remélve, hogy egyre jobb eredményeket tudunk majd elérni!