Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Túl vannak életük első tornáján

Fiú U13-as III. osztályú csapatunk is bemutatkozott az idei bajnokságban. Bacsó István tanítványai Budapesten szerepeltek, ahol a Pécs, Viadukt SE és a MAFC-Kolonics csapataival mérkőztek volna meg. Azonban a MAFC nem jelent meg a tornán így csak a Péccsel és a Viadukt SE-vel mérték összetudásukat. Mivel ennek a csapatunknak élete első tornája volt így elsősorban nem is az eredmény volt a fő szempont inkább, hogy a srácok megtapasztalják milyen is egy tornán való szereplés. A srácok becsülettel küzdöttek, de ezen a napon mindkét ellenfél jobbnak bizonyult.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Gárdonyi – PTE-PEAC 0:3

,, Tipikusan első mérkőzés volt, kezdő röplabdásokkal. Gratulálok a Pécsnek.”

Viadukt SE – MEAFC-Gárdonyi 3:0

,,Már felsejlettek a tanított dolgok, elkezdtek mozogni a srácok. Dolgozzunk tovább. Gratulálok a Biatorbágy csapatának.”

MEAFC-Gárdonyi: Krizsán Soma, Kersch Norbert, Csapó Félix, Béres Marcell, Karakas Péter, Veres Dávid, Takács Marcell, Tóth Levente, Pusztaszeri Bence, Nyírcsák László, Resetár Máté

A bajnokság soron következő tornája hazai pályán kerül megrendezésre. Az egyetemi E/4-es kollégium tornatermében. Várunk minden kedves érdeklődőt.