Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Rangadó következik, cél az újabb győzelem megszerzése!

Pénteken ismét az egyetemi körcsarnokban lép pályára NBI-es röplabda csapatunk.

A 19 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésen az egyik közvetlen rivális a Dunaújváros lesz az ellenfél. A két csapat korábban felkészülési torna keretein belül már találkozott egymással, ahol MEAFC győzelem született. Azonban ez senkit ne tévesszen meg rangadó lesz a javából.

Ahogy az már lenni szokott ismét felkértük Bagó László vezetőedzőt mondja el véleményét a mérkőzés előtt: ,, Kiválóan sikerült a szezonkezdésünk, azonban hozzátartozik az eseményekhez, hogy a három győztes mérkőzésből kettő kötelező győzelem volt. Persze az esélyesség terhét is el kellett tudni viselni, ami több játékosnak új dolog volt. Szóval nem eshetünk hanyatt magunktól, de örömteli kimondani, hogy a MEAFC-Miskolc olyan szintre jutott, ahol esélyesként lép pályára az NB 1 Ligában, egyre több riválissal szemben. Az elvégzett munkával elégedett vagyok, de a héten sajnos pár kisebb sérülés hátráltatott bennünket az edzéseken. Reményeim szerint ez a pénteki teljesítményünkön nem fog látszani. A Dunaújváros csapatát ismerjük a hazai felkészülési tornáról. Fiatal tehetségek és két idegenlégiósból áll a keretük. Hasonló játékerőt képviselnek, mint mi, de hazai pályán –a szurkolóink bíztatása mellett- mindhárom pontot itthon szeretnénk tartani. Ehhez minden képességünk adott, amihez párosulnia kell egy önbizalomtól duzzadó, lelkes és okos játéknak.”

Hasonlóan vélekedik egyik legrutinosabb (nem mellesleg Magyar bajnoknak és kupagyőztes mondhatja magát a VRCK-val) játékosa Kozsla Ádám is, aki így nyilatkozott honlapunknak:,, A Dunaújvárossal már a nyári hazai tornán találkoztunk és tudjuk, hogy a csapatuk nagyrészét dunaújvárosi nevelésű fiatal játékos teszik ki. A mérkőzés első percétől, ha nyomás alatt tudjuk tartani a fiatal vendég gárdát akkor megszerezhetjük hazai környezetben ismét a három pontot. Azonban ehhez 100%-ban be kell tartani az edzésen gyakoroltakat minden szituációban, legyen az mezőny védekezés, blokk vagy nyitási stratégia. A mérkőzésre kilátogatók biztosak lehetnek benne, hogy a MEAFC csapata ezen a mérkőzésen is megtesz minden tőle telhetőt, amivel megháláljuk a belénk vetett bizadalmukat.”

NBI Liga Alapszakasz

MEAFC-Miskolc – Dunaújvárosi KSE 

Kezdés:  Péntek 19:30

Várunk minden kedves szurkolót!

A belépés díjtalan!