Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Zsinórban harmadszor nyert a MEAFC-Miskolc

Az egymást követő harmadik mérkőzésén is győztesen hagyta el a játékteret a MEAFC-Miskolc NB I/B Zöld-csoportos férfi kosárlabda csapata. A borsodi megyeszékhely képviselői a bajnokság 8. fordulójában, november 6-án, vasárnap ezúttal idegenben, a Dunaharaszti MTK ellenében bizonyultak jobbnak.

Dunaharaszti MTK – MEAFC-Miskolc 75-84 (22-28, 16-23, 28-13, 9-20)

Dunaharaszti, városi sportcsarnok

Vezette: Kapusi Gábor, Nagy-Pál Petra, Tóth Bence 

Dunaharaszti MTK:  Mészáros B. (12), Bocsárdi (6), Imolay (9), Fekete (10), dr. Franczva (2). Csere: Boinitzer (15), Burai (10), Szatmári (7), Simonics L. (4), Haris, Simonics O., Kerti. Vezetőedző:  Ughy Albert.  Segédedző: Riskó Dávid

MEAFC-Miskolc: Kozák M. (12), Csák (13), Szögi (22), Ragályi (6), Cseh (6). Csere: Lippai (17), Pintér (6), Kozák B. (2), Tóth B., Nyíri, Gerőcs, Orliczki M. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid

Ughy Albert: – Sajnos ma sem védekezésben, sem támadásban nem azt csináltuk, amit tudunk és amit megbeszéltünk. Egy negyednyi jó játék és 1-2 jó egyéni teljesítmény nagyon kevés egy ilyen gárda ellen. Ráadásul a miskolci csapat nagyon szépen és okosan kihasználta a hibáinkat, összességében teljesen megérdemelten nyertek ma, melyhez gratulálok nekik és további sok sikert kívánok. Azonban nagy gond nincs, előre nézünk, átbeszéljük, kijavítjuk a hibáinkat, próbálunk tovább fejlődni, tanulni a következő mérkőzésekre.

Dr. Váczi Péter: – Alapvetően azt tudom mondani, hogy a mérkőzés nagy részében jól játszottunk, viszont volt egy rettenetes játékrészünk. A harmadik negyedben a hazai csapat viszonylag nagy hátrányból tudott fordítani. Szerencsére még egyszer tudtunk újítani és így behúztuk a mérkőzést, de rendkívül nehéz volt, mondjuk erre is számítottunk. Gratulálok mindkét együttesnek! A sajátjaimnak azért, mert itt, Dunaharasztiban nyerni nagyon nehéz, a házigazdáknak pedig azért, mert komoly lelki erőt mutattak azzal, ahogy a mérkőzés közben felálltak. Kívánom nekik, hogy legközelebb ezt győzelemre tudják váltani!