Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Csak szett győzelmekre futotta!

U13-as I.osztályú fiú röplabda csapatunk a hétvégén Szolnokon szerepelt, ahol a házigazdák mellett Dunaújvárossal mérkőztek meg. Bártfai Krisztián vezetőedző csapatának szett győzelmekre futotta, azonban a fejlődés nyomai láthatóak voltak a mérkőzéseken. A torna harmadik helyét szerezte meg csapatunk.

Így értékelte vezetőedzőnk a torna mérkőzéseit:

DSE – MEAFC-Felsőzsolca  2:1

,,Szép összeszedett játékkal kezdtük a napot. Nagyon szoros első szett, óriási szurkolás és hangulat! Látszik a fiúkon a fejlődés és az akarat. Szép munka volt! Gratulálok a DSE csapatának is!”

Szolnoki SPC – MEAFC-Felsőzsolca  2:1

,,Tudtuk, hogy a Szolnok kemény ellenfél lesz, de a fiúk fejben egész nap nagyon ott voltak. Jó volt látni a kitartásukat, amivel egy szettet nyerni is tudtak. Gratulálok a Szolnok csapatának is!”

MEAFC-Felsőzsolca: Popovics-Hegedűs Péter, Buzsik Balázs László, Drucskó Bálint, Regős Zétény, Dubabér Ákos Máté, Urbán Zétény, Kiss Balázs, Hován Ádám, Rőthi Zsombor, Linder Milán, Illés Dominik, Kállai Tamás

A bajnokság soron következő tornája november 19-én hazai környezetben az egyetemvárosban az E/4 -es tornateremben kerül megrendezésre. Az ellenfelek az ÉRDA-MÁV Előre Akadémia ,,A’’ illetve a Szeged együttesei lesznek. A torna első mérkőzése 13 órakor kezdődik majd!