Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Egy győzelem egy vereség a kecskeméti tornán!

U13-as fiú II.osztályú röplabda csapatunk a hétvégén Kecskeméten szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Obbágy Zsuzsanna tanítványai a házigazdák mellett a Dág KSE csapataival mérkőztek meg. A dágiaktól 3:0 arányban kaptak ki míg a hazaiakat 2:1 arányban sikerült felül múlni.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző értékelése a mérkőzésekről

Dág KSE – MEAFC-Bársony  3:0

,,A torna első mérkőzését Dág ellen játszottuk, amit 3-0-ra elveszítettünk. Álmosan, dekoncentráltan álltunk fel a pályán. Csapat és egyéni szinten is folyamatos hibákat követtünk el. Alapvető dolgok sem sikerültek. Egy-két játékos egyéni bravúros megmozdulásán kívül, a mérkőzés során összességében szintjük alatt teljesítettek a srácok. Természetesen nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy van, akinek érte első vagy második tornája volt, így nekik még szükség van a meccsrutin kialakulására. A mérkőzésből levontuk a tanulságokat, a jövőben próbálunk több edzőmérkőzésen részt venni, hogy az éles meccsek alatt végig csúcsformát tudjanak nyújtani a srácok.”

KESI ,B’ – MEAFC-Bársony  1:2

,,A torna második mérkőzését a házigazda Kecskemét ellen játszottuk. A srácok az első vereség után megrázták magukat és végre megmutatták mit is tudnak a pályán. A mérkőzést 2-1-re megnyertük. Mind csapat, mind egyéni szinten sokkal kevesebb hibával játszottunk, ráadásul volt néhány játékos, aki bravúros megoldásokat választott és nagyot küzdött a pályán. Izgalmas labdameneteket láthattunk, élvezetes játékkal. Minden játékosunk pályára tudott lépni, ki több, ki kevesebb ideig. Az idő és edzésmunka előrehaladtával remélem, akik kevesebb lehetőséget kaptak, a jövőben egyre többet szerepelhetnek majd a pályán ők is. A tornát egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk. Gratulálok csapatom játékosainak és az ellenfélnek is!”

MEAFC-Bársony: Szőke Marcell, László János, Ádám Árpád, Deák Levente, Csiger Sámuel, Zilai Zoárd, Pásztor Zalán, Csibi Martin, Takács Bálint, Dankó Roland, Kovács Dávid

A következő torna november 20-án Nemesvámoson lesz ahol a MAFC illetve Veszprém lesznek az ellenfelek.