Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Veretlenül zártuk az alapszakaszt!

U15-ös II.osztályú csapatunk vasárnap Budapesten vendégszerepelt ahol a házigazda Pénzügyőr mellett a Pécs csapatával mérkőztek meg Jakó Imre tanítványai. A tét nagy volt, hiszen ha mindkét mérkőzést sikerül megnyerni akkor veretlenül nyeri csapatunk a bajnokság alapszakaszát.

Előszőr a Pécs csapatát sikerült 3:0 arányban legyőzni majd jöhetett a Pénzügyőr elleni csata. Igazán izgalmas mérkőzés kerekedett belőle. Mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet és egy végletekig kiélezett mérkőzésen 3:2 arányban MEAFC sikerül született.

Ezzel eldőlt, hogy Jakó Imre csapata veretlenül zárta a II.osztály alapszakaszát és készülhet az I.osztályba kerülést eldöntendő osztályozóra

Jakó Imre vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

PTE-PEAC – MEAFC-Miskolc  0:3

,,Fokozatosan melegedtünk bele a játékba és magabiztos győzelmet arattak a srácok! További sportsikereket kívánunk a pécsi csapatnak! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – PSE Fehér  3:2

,,A tabella első két helyezett csapata mérkőzött meg egymással az alapszakasz győzelemért. Az első szettben a srácok idegesen játszottak, a koncentráció nem volt megfelelő, így helyre kellett tenni fejben a dolgokat. Sikerült is a második és harmadik szettet megnyerni, majd a negyedik szettben közel álltunk a mérkőzés lezárásához, de a fáradtság már érződött a fiúkon, így sajnos a negyedik szettet elveszítettük, jöhetett a mindent eldöntő 5.szett. Átbeszéltük mit hogyan kellene csinálni és ezt maradéktalanul betartotta a csapat, egy parádés utolsó ejtéssel megleptük az ellenfelet és ezzel pedig megnyertük a mérkőzést is! Nagyot játszott a csapat! Gratulálunk nekik! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc U15: Konecsni Benedek, Szabó Péter, Lakatos Levente Ádám, Polanen Aron Krisztofer, Gál Zsigmond, Nagy-Csoma Imre, Szabó Olivér Ákos, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Kerékgyártó Péter