Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Negyedik helyen zártuk az alapszakaszt!

U17-es másodosztályú fiú röplabda csapatunk szombaton Bonyhádon szerepelt az alapszakasz utolsó fordulójában. A házigazdák mellett a Lőrinc 2000 SE csapataival mérte összetudását Karócsi Szabolcs és Pallós Gergő csapata.

Varga László megbízott vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Lőrinc 2000 SE – MEAFC-Miskolc  3:1

,,Nem volt könnyű mérkőzés, rengeteg ki nem kényszerített és egyéni hibával játszottunk. A sok nyitás rontás mellett, sem a fogadó sem a támadó játékunk nem volt valami meggyőző! Sajnos valahogy nem tudtuk összerakni fejben a játékot és ez nem eredményezett jó eredményt, kicsit megtörve és hitehagyottan hagytuk el a pályát.”

Petőfi SC Bonyhád – MEAFC-Miskolc  2:3

,,Nagyon izgalmas és a végletekig kiélezett küzdelem volt mint azt az eredmények is mutatják! Az első mérkőzés okozta negatív, depresszív állapotból sikerült a srácoknak felállni és hatalmas küzdelem árán a győzelmet megszerezni. Sikerült az alapjátékunkat stabilabbá tenni és a támadó játékunk is jelentősen feljavult. Gratulálok a csapatnak az eredményekhez.”

MEAFC-Miskolc U17: Fábián Kristóf, Bálint Kristóf Mátyás, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

Ezzel a fordulóval véget ért a bajnokság alapszakasza, ahol a negyedik helyen végzett csapatunk. Külön öröm volt jákosainknak, hogy találkozhatta a magyar válogatott röplabdázóval Baróti Árpáddal (A képen középen) aki Bonyhád szülötte.