Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Szoros meccsen nyert a MEAFC-U14/C

Megszerezte első győzelmét az elmúlt hétvégén a MEAFC-U14/C regionális bajnokságban érdekelt fiú kosárlabda csapata.

MEAFC U14/C – BKG Príma Szigetszentmiklós U14/HA   72-67 (18-21, 18-20, 28-14, 8-12)

MEAFC U14/C: Szabó Z. (28), Turcsán (8), Luka (2), Tótszegi (2), Nagy. Cserék: Takács (14), Lajter (8), Sógor (4), Szilágyi (4), Molnár (2), Szabó Á. Edző: Varga Dénes.

BKG Príma Szigetszentmiklós U14/HA: Tar (17), Sárosi (10), Dósa, Pál, Vitéz. Cserék: Leiner (14), Dávid (12), Szűcs (8), Vogel (4), Simon (2), Pál, Puskás. Edzők: Pali Dávid, Sógor Sándor.

Varga Dénes: – Kicsit álmosan kezdtük a szombat délutáni mérkőzést, nehezen találtuk a helyünket a pályán, sok volt a kapkodás, a kihagyott helyzet. A második negyedben sem változott sokat a mutatott játékunk, nagyjából ugyanolyan színvonalon folytattuk a találkozót, ahogy elkezdtük. Éreztük, hogy ellenfelünk „verhető”, csak egy kicsit több figyelmet kell fordítanunk a védekezésre és a befejezésekre. A harmadik játékrészben már jobbak voltunk szinte mindenben, erőszakosabban védekeztünk, több gyorsindításos támadást is vezettünk, amelynek meg is lett az eredménye. Összességében egy végig szoros mérkőzésen gyakorolhattuk az elképzeléseinket, volt pár szép megoldás, örültünk a győzelemnek, így elégedetten hagyhattuk el a játékteret. A következő időszakban arra kell figyelnünk, hogy a nagyon alapvető dolgokat, úgymint például bedobások, helyezkedések, 2:1 elleni játék, ziccerek, üres zárások védése jóval kevesebb hibával oldjuk meg. Gratulálok a fiúknak az első győzelmünkhöz!