Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egyik szemünk sír a másik nevet

Szombaton Dágon került megrendezésre a fiú első és másodosztály bajnokságának osztályozó tornája. Az élet úgy hozta, hogy a II.osztály alapszakaszt veretlenül záró MEAFC-Miskolc csapatunk az I.osztály kieső helyén lévő MEAFC-Felsőzsolca csapatunkkal mérkőzött meg.

A mérkőzést végül a MEAFC-Miskolc nyerte 3:0 arányban így biztossá vált, hogy a középszakaszt már az első osztályban folytatja míg zsolcai csapatunk a második vonalban lesz érdekelt.

Mindkét csapatra várt még egy találkozó aznap a bajnoki rangsorolás miatt. Ahol a MEAFC-Miskolc 3:1 arányban verte meg Pénzügyőrt míg a MEAFC-Felsőzsolca a vendéglátokkal szemben maradt alul 3:1 arányban.

U15 I-II. osztály osztályozó

Dág KSE – PSE fehér  2-3

MEAFC-Felsőzsolca- MEAFC-Miskolc  0:3

Jakó Imre MEAFC-Miskolc vezetőedző értékelése: ,, Veretlenül érkeztünk az osztályzóra és a célunk az volt hogy ez a széria meg is maradjon. Az első mérkőzést sikerült megnyerni, ezzel pedig a feljutást is sikerült! Gratulálok a srácoknak!”

Varga László MEAFC-Felsőzsolca vezetőedző értékelése: ,, Sajnálatos sérülés és betegség hullám miatt sok játékos hiányzott a mai keretből. A meglévő játékossokkal megpróbáltuk kihozni a lehető legtöbbet a helyzetből! Gratulálok a MEAFC-Miskolc U15 csapatának a győzelemhez!”

PSE Fehér – MEAFC-Miskolc  1:3

Jakó Imre MEAFC-Miskolc vezetőedző értékelése: ,, 2 hete játszottunk egymás ellen és az első osztályban is fogunk még legalább kétszer! Gratulálok az ellenfélnek a feljutáshoz. Sajnos a versenykiírás nem a feltörekvő csapatokat ösztönzi a többlet pontokkal, így súlytalanként játszhatunk a legmagasabb osztályban! Gratulálok a csapatnak, HAJRÁ MEAFC-MISKOLC!”

MEAFC-Felsőzsolca – Dág KSE  1:3

Varga László MEAFC-Felsőzsolca vezetőedző értékelése: ,, Sajnálatos sérülés és betegség hullám miatt sok játékos hiányzott a mai keretből. A meglévő játékossokkal megpróbáltuk kihozni a lehető legtöbbet a helyzetből! A mai napból az is kiderült hogy rengeteget kell még dolgozni a stabil alapjáték megszilárdításán is. Gratulálok a DÁG csapatának a győzelemhez!”

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Szabó Péter, Lakatos Levente Ádám, Gál Zsigmond, Tomolya Péter Bendegúz, Nagy-Csoma Imre, Szabó Olivér Ákos, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Kerékgyártó Péter

MEAFC-Felsőzsolca: Horváth Máté, Kovács Ábel, Tóth Máté, Vécsei Levente, Urbán Zétény, Bártfai Marcell, Bacsó Áron

Gratulálunk mindkét csapatunknak és sok sikert a bajnokság középszakaszában!