Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U16

Rossz kezdés után is nyerni tudtak

Kazincbarcikán vendégeskedett és nyert november 26-án, szombaton a MEAFC U16/B fiú kosárlabda csapata, melynek a közeljövőben a koncentráció terén kell még fejlődnie.

Sláger KKSE – MEAFC U16/B   40–74 (9-12, 14-27, 9-21, 8-14)

Sláger Kazincbarcika KSE: Csősz (19), Ludánszki (12), Lengyel (3), Béres (2), Finta (2), Hódosi (2), Kovács, Leskó, Mester, Plotár. Edző: Tóth Tamás.

MEAFC U16/B: Maruzs (15), Holló (13/3), Juhász (11), Paluska (8), Ferenczi (6), Lengyel (6), Szőke (5), Hegedűs (4), Kapin (4), Szilva (2), Tóth. Edző: Cserhalmi Ede, Egerer Attila.

Cserhalmi Ede vezetőedző: – Nagyon rossz ritmusban kezdtük találkozót. Nem eléggé hatékony védekezés, körülményes, hosszadalmas támadások jellemezték teljesítményünket. Az első negyedben nagyon rosszul szedtük a lepattanót és a dobások is pontatlanok voltak, ennek ellenére sikerült három pontos előnyre szert tenni. A második negyedben hasonlóan folytatódott a játék, még nem a kispadról érkező játékosok ritmusváltásra kényszerítették a csapatot. Agresszívabbá váltak a támadások, így gyorsan egy nagyobb különbség alakult ki, amit sikerült a mérkőzés végéig megtartani. Rossz százalékkal dobtuk a büntetőket és a magassági fölényünket sem tudtuk kellőképpen kihasználni. Minden játékos kapott játéklehetőséget. Sokszor hoztunk rossz döntéseket a gyors játék kapcsán. A koncentráció területén fejlődnie kell még minden játékosnak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!