Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Rangadó következik Dágon!

Vasárnap 16 órakor Dágon szerepel NBI-es röplabdacsapatunk a bajnokság soron következő fordulójában. A két csapat első találkozóján Miskolcon sima MEAFC győzelem született így a lélektani előny csapatunknál van. Azonban lebecsülni semmiképp nem lehet a vendéglátót biztos, hogy hajtja őket majd a visszavágási vágy. Továbbá a dági alakulat két ponttal lemaradva csapatunk mögött a tabella harmadik helyét foglalja el így nagy csata várható vasárnap.

Ismét felkerestük Bagó László vezetőedzőnket, hogy ossza meg a gondolatait a mérkőzés előtt: ,,A múlt hétvégén teljesítettük a kötelezőt, itthon tartottuk a három pontot. Örülünk ennek a győzelemnek, de helyén kezeljük, tudjuk, hogy Dágon jóval nehezebb feladat vár ránk. Az első összecsapásunkon hazai környezetben, meglepően sima győzelmet arattunk. Most biztos vagyok benne, hogy teljesen más lesz, és szoros végjátékokban dől el a mérkőzés. Az ellenfélből most a szokásostól nehezebb lesz felkészülnünk, mert a héten szétesett extraligás MAFC pár játékosa valószínűleg Dágon fog landolni, igy az eddig is nívós keretük tovább erősödik.  Elsősorban a saját játékunkra kell odafigyelni, próbáljuk ismét kevés hibával lehozni a meccset.”

,,Végre egy újabb rangadó vár ránk!”- vette át a szót Kovács Zoltán szélsőütőnk. Majd így folytatta-,,Szezon eleji 3:0 arányú győzelem ne tévesszen meg senkit. Azóta mind a két csapat megélt ezt azt a bajnokságban és formálódtunk riválisunkkal egyetemben. A nyitás fogadásunkat kell pontosítani, végig koncentráltan játszani a mérkőzésen. Dágon fergeteges hangulat jellemezte a mérkőzéseinket biztos most sem lesz ez másképp. Mindenki egészséges nálunk. Nagyon várom az összecsapást”- zárta gondolatait többszörös magyar bajnok játékosunk.

Az összecsapást természetesen élőben közvetítjük majd youtube csatornánkon!

NBI Liga Alapszakasz

Dág KSE – MEAFC-Miskolc

2022.12.04.  16:00