Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Budapesten vendégeskedünk vasárnap!

Férfi NBI-es csapatunk a bajnokság soron következő fordulójában vasárnap 19 órától Budapesten lép pályára a TFSE ellen.

A két gárda októberi összecsapása Miskolcon 3:1-es MEAFC sikert hozott. Jelenleg csapatunk a tabella harmadik helyén áll míg a fővárosi csapat hatodik pozíciót foglalja el. Így kimondhatjuk, hogy a mérkőzés esélyese Bagó László csapata.

 A rutinos mester így vélekedik a mérkőzés előtt: ,,Dágon megilletődve, kapkodva kezdtük a meccset, aztán viszonylag hamar rendezni tudtuk a sorainkat, és harcos jó játékkal hoztunk el két értékes pontot. Ebből a győzelemből is le kellett vonnunk a tanulságokat, ezek alapján vágunk neki a soros bajnoki meccsünknek Budapesten. A tabellára tekintve kimondható, hogy mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de nem vehetjük félvállról, mert Miskolcon is nyerni tudott egy szettet a TF. A három pont megszerzése mellett, szeretném, ha új elemeket gyakorolnánk, egy kombinatívabb játék elérése végett. Ennek alapfeltétele a stabil alapok, ami pedig a megfelelő koncentráción fog múlni.”

,,Augusztus óta játszottunk a TFSE ellen párszor felkészülési tornán, illetve a bajnokságban is amiket rendre sikerült megnyerni ellenük.” -kezdte liberó játékosunk Karóczi Szabolcs. Majd így folytatta: ,,Ez szerintem egy egészséges önbizalmat adhat a csapatnak, hogy vasárnap a TF otthonában tovább gyarapítsuk a pontjainkat. Nem szabad Őket félvállról venni, mivel harcos és ügyes játékosokból áll a keretük akik bármikor letudják dolgozni hátrányt, illetve szettet vagy akár pontot/pontokat szerezni. Ez ellen a legjobb ellenszer szerintem az, hogy az elejétől Nekik megyünk 100%-osan és végig koncentráljuk a meccset az utolsó pontig és 1 pontra sem engedünk ki.”

A mérkőzést élőben közvetíti a fővárosi csapat a youtube-n a Sport Média felületén. A közvetítés linkje itt érhető el:  https://www.youtube.com/watch?v=fqnZqsE8r-0