Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

Nem sikerült a bravúr Egerben

Az U18-as Regionális bajnokságban érdekelt MEAFC csapata december 8-án Egerben vendégszerepelt.

Egri VSI KOK/A – MEAFC U18 82-74 (24-21, 19-17, 17-23, 22-13)

Egri VSI KOK/A: Bolla (26/3), Vágner (25/3), Gergely (15), Murányi (2), Szakál (2) Csere: Tóth (12), Bíró, Vinczepap, Staudinger, Szabó, Károly. Edző: Márton Krisztina

MEAFC U18: Molnár (35/15), Szabó Zs. (16/3), Simai (5), Turcsán (4), Czipelle (8) Csere: Nagy (4), Pákozdi (2), Szabó M., Kaáli, Boholy, Csiky, Novák. Edző: Tóth Gábor.

Tóth Gábor: – Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést, nem tudtuk az előre eltervezett taktikát megvalósítani, így menetközben változtatni kényszerültünk. Végig közel tudtunk maradni az ellenfelünkhöz, olyannyira, hogy a harmadik negyedben, Molnár Levente jó dobóformáját kihasználva a vezetést is át tudtuk venni. Azonban ez csak rövid ideig tartott, a végéig nem tudtuk megtartani az előnyünket. Ugyanakkor  sikerült ismét előre lépnünk a korábbiakhoz képest, úgy mind lepattanó szerzésben és a zóna elleni játékban. Az, hogy nem sikerült mégsem nyerni, magunknak köszönhetjük. Tenisz-nyelven szólva, sok ki nem kényszerített hibánk volt, a már megszerzett labdákat több ízben is odaajándékoztuk az egrieknek. Természetesen nem búslakodunk, megyünk tovább a megkezdett úton és készülünk a következő mérkőzésre.