Egyetemi Sport,  EUSA

Útjára indul az EUG 2024 gyakornoki programja

Elsőként a kommunikáció területére várják a hallgatókat

Az Európai Egyetemi Játékok (EUG) 2024 Miskolci Projektirodájának Gyakornoki Programja december 15-én indul. Elsőként kommunikációs gyakornokok jelentkezését várják, akik ily módon is szeretnék fejleszteni személyes készségeiket, miközben értékes szakmai tapasztalatokra tehetnek szert egy nemzetközi környezetben tevékenykedő nagyszerű közösség tagjaként.

 Az Európai Egyetemi Játékok (EUG) a kontinens legnagyobb diáksport eseménye, világviszonylatban a résztvevők létszámát tekintve a nyári olimpiai játékokat követő 3. legnagyobb sportrendezvény, amire az európai fiatalok, a kontinens felsőoktatása és sportszerető közönsége odafigyel. A 2024-ben, 21 sportágban megrendezendő Debrecen-Miskolc Európai Egyetemi Játékokra a szervezők 40 ország, 450 egyeteméről 6000 résztvevőt várnak

Az EUG-t megelőzően, egyfajta felkészülésként, 2023. nyarán Egyetemi Európa-bajnokságokat rendez a két város, Miskolcon a tollaslabda és vízilabda, míg Debrecenben a B3x3 kosárlabda sportág képviselői mérik össze tudásukat.

Az első körben 2023. január-augusztus közötti időtartamra meghirdetett programban résztvevők főbb feladatait az eseményekkel kapcsolatos magyar és angol nyelvű, SOCIAL MEDIA tartalom előállítása (poszt, videó, fotó), klasszikus weboldal médiatartalom előállításában való részvétel (cikk, közlemény, hír), kép- és videószerkesztés, feliratozás, webes tartalomszerkesztő felületek kezelése, valamint a tartalomfeltöltés jelenti.

Azon érdeklődők jelentkezését várják, akika Miskolci Egyetem nappali tagozatos hallgatói, munkaszerződés keretében, munkabér ellenében, hetente 10 órában tudják segíteni a csapat munkáját, felhasználói szinten kezelik az office és médiaszerkesztő programokat, aktív az angol tudásuk, érdekli őket a sport, a szervezés, a média világa, és részt vennének egy multisport rendezvény szervezésében.

Jelentkezés 2022. 12. 15-től folyamatosan, a jelentkezési lap kitöltésével, melyről további információkat itt találsz!

További információkat Antal Évától lehet kérni email-ben: antaleva@meafc.hu, illetve telefonon: +36 20/258-8122.