Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két győzelem a hazai tornán!

U13-as II.osztályú fiú röplabda csapatunk vasárnap hazai környezetben lépett pályára a középszakasz első tornáján. Obbágy Zsuzsanna tanítvanyai a Debrecen és Székesfehérvár ellen mérkőztek meg és mindkét összecsapáson bezsebelték a győzelmet.

Így értékelt vezetőedzőnk a mérkőzések után:

MEAFC-Bársony – DEAC  2:1

,,Az alapszakasz döcögései után a középszakaszba végre megérkezett a csapat. Az edzéseken tanultak kezdenek beérni, a meccsrutinnak köszönhetően pedig a koncentrálás is jobban megy. A tornát a DEAC csapata ellen kezdtük. Hazai pályán nagyon jól teljesítettek a sportolóink! Izgalmas labdameneteket láthattunk, magas színvonalú játékkal, sikerült az edzéseken tanultakat egyénileg és csapat szinten is alkalmazni és csapatként együtt dolgozni, így 2-1re meg is nyertük a mérkőzést. Köszönjük a jó játékot a DEAC-nak!”

MEAFC-Bársony – ÉRDA MÁV Előre Akadémia ,A’  2:1

,,ÉDRA MÁV Előre Akadémia ,A’ csapata ellen is ugyanolyan lelkesedéssel és koncentrálással játszottak a srácaink, mint az előző mérkőzés során. Technikai, mentális és taktikai szinten is sokat fejlődtek a fiúk az elmúlt időszakhoz képest. A mérkőzést sikerült végig kézben tartani, s már nem csak az alap megmozdulásokra volt erő, hanem játszottak a srácok, bravúros megoldásokat és mozdulatokat is bemutattak. Külön öröm volt, hogy igazi csapatként lelkesítették egymást! A torna játékosa csapatunkból Deák Levente lett, aki kiegyensúlyozott teljesítményével, nagy motivációjával, pontos technikájával, ösztönös, fantasztikus megoldásaival igazán fontos tagja volt a csapatunknak ezen a tornán is. Gratulálok a fiúknak a tornán nyújtott játékukhoz, bízok benne folytatjuk ezt az utat, amire most sikerült rálépnünk. Köszönjük a jó játékot a székesfehérvári csapatnak!”

MEAFC-Bársony: László János, Ádám Árpád, Deák Levente, Zilai Zoárd, Pásztor Zalán, Csibi Martin, Takács Bálint, Dankó Roland, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás.