Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Egy győzelem egy vereség hazai pályán

U20-as fiú röplabda csapatunk szombaton az egyetemi Körcsarnokban szerepelt a bajnokság következő fordulójában. Varga László együttese a Malév SC-vel és a Gyöngyösi RSE csapataival mérte össze tudását. Ahol a fővárosi csapatot 3:0 arányban verte míg a gyöngyösi csapattal 0:3 arányban kapott ki.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – Malév SC  3:0

Elégedet vagyok a mutatott játékunkkal, bár voltak kisebb hibáink, amiknek a javításán folyamatosan dolgozunk. A csere játékosok is jól szálltak be a mérkőzésbe, s meghálálták a bizalmat és jól teljesítettek.

MEAFC-Miskolc – Gyöngyösi RSE 0:3

Nem vagyok teljesen elégedet a mutatott játékunkkal, bár voltak szép és látványos megoldásaink, de a mérkőzés nagy részében inkább a hibák voltak a jellemzőek. Ezeknek a hibáknak a javításán folyamatosan dolgozunk. A gyöngyösi csapat sokat fejlődött, de lássuk be ezt a meccset mi nyertük meg nekik! Gratulálok a Gyöngyösi RSE csapatának!

MEAFC-Miskolc: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf Károly, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Bendik Kristóf, Gombkötő Ábel Marcell, Gál Levente Máté, Rácz Bálint, Vad Levente, Tordai Bence, Juhász Máté, Halmai Gellért, Tóth Enoch Attila

A bajnokság következő tornája január 28-án lesz Debrecenben.