Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Egy győzelem egy vereség hazai pályán!

U17-es fiú II.osztályú röplabda csapatunk a szombaton hazai környezetben szerepelt a bajnokság középszakaszának következő tornáján. Két mérkőzést játszott csapatunk ahol előbb 3:1-re verték meg a PTE-PEAC csapatát majd 3:0-s vereséget szenvedtek a Szeged együttesétől.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – PTE-PEAC   3:1

,,Kicsit görcsösen és izgatottan kezdtük a mérkőzést, ezen tényezők miatt elvesztettük az első szettet. A többi szettben a srácok felszabadultak és mindent megcsináltak, amit edzésen gyakorlunk és ennek következtében nyerni tudtunk.”

MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE  0:3

,,A szegedi csapat az I. osztályból csúszott le a II. osztályba, ami játéktudásban és technikailag is meglátszott. A szegediek szinte minden területen jobban teljesítettek, ami hozta a nekik a papírforma szerinti eredményt. Keményen dolgozunk tovább a kitűzött céljaink elérése érdekében. Gratulálok a Szeged csapatának!”

MEAFC-Miskolc U17: Fábián Kristóf, Bálint Kristóf Mátyás, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Hornyák Balázs Olivér, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

Csapatunk jelenleg a tabella 7. helyén foglal helyet. A bajnokság soron következő tornája ismét hazai környezetben lesz az E/4-es kollégium tornatermében. Ezúttal a Malév SC és a DEAC lesznek.

A bajnokság tabellája itt található