Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Elkészült a középszakasz menetrendje!

A mögöttünk hagyott hétvégén zárult le férfi NBI-es röplabdacsapatunk számára a bajnokság alapszakasza, ahol a harmadik helyet szerezte meg Bagó László csapata. Így a bajnokság középszakaszában a felsőházban fog szerepelni a Vidux-Szegedi RSE, Dág KSE és a Dunaújváros csapataival.

A versenykiírás értelmében a középszakaszba az alapszakasz megszerzett pontjait viszik magukkal a csapatok és oda-visszavágós rendszerben küzdenek meg egymással. Ezek után pedig a következhetnek a negyeddöntők, ahol ha csapatunk az első vagy mások helyen végez akkor több hét pihenőre kényszerül hiszen a létszám csökkenése miatt (Gamma visszalépés) az alsóházban csak a Szolnok illetve a TFSE szerepel.

Azonban ha csapatunk a harmadik vagy negyedik helyen végez a középszakaszban akkor a TFSE-vel vagy Szolnokkal játszik (ez attól függ, hogy a két csapat mérkőzésein milyen eredmény születik), itt egy három mérkőzésig tartó párharcot vív az elődöntőbe kerülésért. Ahol szintén majd három nyert mérkőzés kell ahhoz, hogy az NBI döntőjébe jusson valamelyik csapat.

Tehát mint látható hosszú még a szezon a Kovácséknak és a következő hetekben minden mérkőzés egy döntővel fog felérni.

Nem lesz ez másként most vasárnap 17 órától Dágon sem. Természetesen az összecsapás előtt fogunk még jelentkezni a szokásos edzői és játékos mérkőzés előtti nyilatkozatokkal. Addig pedig a naptárba be lehet írni a pontos mérkőzés dátumokat (lásd a képen), amelyeket természetesen a MEAFC TV-n majd élőben lehet követni.