Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Egy győzelem egy vereség Veszprémben!

Vasárnap fiú U13-as II.osztályú röplabcsapatunk Veszprémben szerepelt ahol a házigazdák mellett a VRC Kazincbarcikával mérte össze tudását Obbágy Zsuzsanna csapata. A torna mérlege egy győzelem a házigazda ellen illetve egy vereség a VRCK-tól.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Veszprém RK – MEAFC-Bársony 1:2

,,A házigazda Veszprém csapata ellen egy izgalmas mérkőzés során sikerült a győzelmet kivívni. Játékosaink végig koncentrálva, fegyelmezetten játszottak, bár néhol a meccsdrukk rontotta a teljesítményt. Igazán magas színvonalú és izgalmas játékot láthattunk. Külön öröm volt, hogy mind a 12 játékosunk kapott játéklehetőséget. Mindenkinél szemmel látható volt a fejlődés az előző tornákhoz képest!”

MEAFC-Bársony – VRCK  1:2

,,VRCK csapata ellen egy nagyon szoros és fordulatokkal teli mérkőzést játszhattunk. Hatalmas mentések, koncentrálás, csapatmunka és jó egyéni teljesítmények jellemezték a mérkőzést. Sajnos az első szett végét elizgulták a srácok és a harmadik szettet sem sikerült megnyernünk, így 2-1-es végeredménnyel Barcika nyerte a mérkőzést. Azonban én nagyon büszke voltam a fiúkra, mert így kikapni, nem szégyen. Jó játékot játszottunk és remélem, legközelebb megfogjuk őket.”

MEAFC-Bársony: Szőke Marcell, László János, Ádám Árpád, Deák Levente, Csiger Sámuel, Zilai Zoárd, Pásztor Zalán, Csibi Martin, Takács Bálint, Dankó Roland, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás

Csapatunk jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el. Legközelebb február 5-én Egerben lépnek pályára Obbágy Zsuzsanna tanítványai. Ahol a házigazdák mellett a Kecskemét ,B’-vel mérik összetudásukat.

A tabella az alábbi linken érhető el.