Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két szoros mérkőzésen két vereség!

Fiú U13-as első osztályú csapatunk a bajnokság középszakaszának soron következő fordulójában Kunhegyesen szerepelt. A házigazdák mellett a VRC Kazincbarcikával mérkőzött meg Bártfai Krisztián csapata. Ezeken a mérkőzéseken nagy csatában maradtak alul mindkét alkalommal 2:1 arányban.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Kunhegyes ES – MEAFC-Felsőzsolca  2:1

MEAFC-Felsőzsolca – Szegedi RSE  1:2

,,Legyen mindkét mai meccsen nyert szettünk, ez volt az elsődleges célunk, amit kitűztünk magunk elé. A fiúk motiváltak voltak, egyre jobban segítik egymást a pályán. A mai célt elértük, dolgozunk tovább!

MEAFC-Felsőzsolca: Buzsik Balázs László, Drucskó Bálint, Bíró Bálint, Regős Zétény, Dubabér Ákos Máté, Urbán Zétény, Kiss Balázs, Grebely Gergő, Bíró Bence, Linder Milán, Illés Dominik, Kállai Tamás

Jelenleg a bajnokság kilencedik helyén van csapatunk ezen a helyezésen legközelebb február 4-én lesz alkalma javítani srácainknak. Amikor is ismét hazai pályán szerepel a Bártfai legénység még pedig a PSE Zöld illetve a DSE ellen az E/4-es tornateremben.

A bajnokság tabellája az alábbi linken érhető el https://www.hunvolley.info/pr_a/010/002/p_002.asp?p_verseny_al_kod=209&p_evad_kod=2022&p_fo_cim=FiuU13I.osztalykozepszakasz