Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Két szoros mérkőzésen győzelmeknek örülhettünk!

U20-as fiú röplabda csapatunk szombaton Debrecenben szerepelt a másodosztály középszakaszának következő fordulójában. A házigazda DEAC mellett a Szegeddel mérte össze tudását Varga László csapata. Ezeken a mérkőzésen idegtépő csatában sikerült győzedelmeskedni, mindkétszer 3:2 arányban.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

DEAC – MEAFC-Miskolc  2:3

,,Magabiztos első szett után, a második és harmadik szettben egy hatalmas mentális mélyrepülésbe kezdett a csapat. A negyedik és ötödik szettre össze kapták magukat és bár nehezen , de sikerült a mérkőzést megnyerni. Köszönjük a játékot a DEAC csapatának.”

MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE 3:2

,,Saját magunk alatt vágtuk egész nap. A történet ugyanaz volt ezen a mérkőzésen is mint a DEAC elleni összecsapáson. Az első felvonás itt is jól sikerült, majd a folytatásban teljes szétesés, aztán az ismételt feltámadás! Hihetetlen napot hagytunk magunk mögött, de a kitűzött céljainkat nem adjuk lejjebb! Azok elérése érdekében mindent megfogunk tenni! Bízom a csapatban és bízom benne, hogy ez csak egyszeri kisiklás volt a részükről.”

MEAFC-Miskolc: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf Károly, Faragó Bence, Bendik Kristóf, Szabó Péter Gergő, Gombkötő Ábel Marcell, Gál Levente, Rácz Bálint, Vad Levente, Tordia Bence, Juhász Máté, Halmai Gellért, Suszterics Gergő

A bajnokság következő fordulójában Győrre utazik csapatunk február 12-én. A házigazdák mellett a TFSE-vel mérkőznek meg játékosaink.