Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Kiélezett mérkőzéseken maradtunk alul!

Szombaton U15-ös I.osztályú fiú röplabdacsapatunk hazai környezetben lépett pályára a bajnokság középszakaszának következő fordulójában. Jakó Imre együttese ezen a napon igazi hullámvasúton ült, hiszen a Székesfehérvár ellen nagyon mélyről állt talpra, de kikapott. Míg a Kaposvár ellen már félig zsebben érezhette a győzelmet, de még is szomorkodni kellett a végén.

Jakó Imre vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – ÉRDA- MÁV Előre Akadémia ,A’   2:3

,,A téli szünetet követően ez volt az első torna! Kicsit bele is aludtunk az elején, megilletődve játszottunk, kerestük még a helyünket a pályán! Ahogy haladt a mérkőzés előre, egyre jobban melegedtünk bele és kezdett jól kinézni a játékunk, sikerült felpörögni! A hátrányunkat ledolgozva következett az 5.szett, ahol az ellenfélnek sikerült jól elkapni az elejét így sajnos nem sikerült behúzni a mérkőzést! Hajrá MEAFC-MISKOLC!”

Fino Kaposvár ,A’ – MEAFC-Miskolc  3:2

,,Az második mérkőzésen egy-két helyen változás történt a csapat összetételében és ez úgy nézett ki hogy jól is működik, sikerült a Kaposvár csapatát meglepni és az első két szettet megnyerni. Bíztunk benne, hogy ez a lendület kitart de nem véletlen az ellenfél eddigi elért eredménye sem, egy remek csapat ellen játszottunk és kezdtünk elfáradni. Sajnos fordult a kocka, ezt az ellenfél remekül kihasználta és megfordította a mérkőzés állását! Gratulálok mindkét csapatnak, igazan jó mérkőzést játszottunk, ezekből lehet tanulni és fejlődni tovább! Hajrá MEAFC-MISKOLC!”

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Szabó Péter, Gál Zsigmond, Nagy-Csoma Imre, Szabó Olivér Ákos, Polanen Aron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Kerékgyártó Péter

A bajnokság következő tornája Budapesten szerepel csapatunk a Pénzügyőr SE és a Szolnoki SPC ellen. A torna február 11-én lesz a Pénzügyőr Sportcsarnokban.