Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Egy sima és egy szoros győzelem!

U17-es fiú másodosztályú röplabdacsapatunk a bajnokság középszakaszának soron következő fordulójában hazai környezetben szerepelt vasárnap. Varga László együttese két győzelemnek örülhetett.

Vezetőedzői értékelések a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – Malév SC  3:0

A megbeszéltekhez tartva magukat koncentráltan, fegyelmezetten játszottunk. Voltak kisebb, helyezkedési problémáink, illetve a játék hevében kicsit kapkodósra vettük a figurát, de ezeket hamar kitudtuk javítani. A fegyelmezett játékunknak köszönhetően sikerült egy nagyobb előnyt kiépítenünk és ennek köszönhetően mindenki pályára tudott lépni. Köszönjük a játékot a MALÉV csapatának!

MEAFC-Miskolc – DEAC  3:2

Ezen a mérkőzésen is stabilan kezdtünk, a játék folyamán itt sem maradtak el a koncentráció hiányából eredő hibák. A magabiztos 2 – 0 vezetés tudatában a harmadik szettben kicsit eltaktikázva magamat, szinte a teljes cseresort pályára küldtem, akik meg is hálálták a bizalmat és egy szoros csatát vívtak az ellenféllel, amiben sajnos alul maradtak. A negyedik szettben is magabiztos vezetésről sikerült elbuknunk, de szerencsénkre az ötödik szettben ismét magunkra találtunk és sikerült a mérkőzést megnyernünk. Köszönjük a játékot a DEAC csapatának!

MEAFC-Miskolc U17: Bálint Kristóf Mátyás, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Mitruska Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Hornyák Balázs Olivér, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

A bajnokság következő fordulójában február 19-én Bonyhádra látogat csapatunk. A házigazdák mellett a Lőrinc 2000 SE—vel mérkőznek majd meg.