Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két vereség Egerben!

Fiú U13-as másodosztály röplabdacsapatunk vasárnap Egerben szerepelt a bajnokság középszakaszának következő fordulójában. Obbágy Zsuzsanna csapata küzdött becsülettel, de ezúttal elmaradtak a győzelmek.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

EVSI – MEAFC-Bársony 2:1

,,Végig úgy gondoltam, bár erős ellenféllel játszunk, ez a mérkőzés meglehet. Azonban a kezdeti meccsdrukk és csapatunk otthon maradó tagjainak hiánya megérződött a csapat teljesítményén. Az a leheletnyi plusz kellett volna, ami most hiányzott. Így bár szoros szetteket játszottunk, végül mégis 2-1-re elveszítettük a mérkőzést. Azonban néhány játékosunk fejlődése szemmel látható volt. Remélem a jövőben lesz lehetőségünk egy izgalmas visszavágót játszani. Gratulálok Eger csapatának!”

MEAFC-Bársony – KESI ,B’  0:3

,,Sajnos az előző mérkőzésen elszenvedett vereségből nem tudtunk pszichésen felállni a következő meccsre és ez végig látszódott játékunkon. A második szettben majdnem sikerült a reményt visszaszerezni, kevesen múlt, de sajnos 4 ponttal alul maradtunk. Szépíteni sem tudtunk a harmadik szettben, mert ott már teljesen elveszítették a motivációt a fiúk, így 3-0-ra elveszítettük a mérkőzést, de biztos vagyok benne, hogy tudunk tanulni belőle. Gratulálok a kecskeméti csapatnak! Csapatunk legjobb játékosa Kovács Dávid lett, akinek fejlődése hétről hétre kiemelkedő.”

MEAFC-Bársony: Rábai Zalán, László János, Ádám Árpád, Deák Levente, Pásztor Zalán, Takács Bálint, Dankó Roland, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás

A bajnokság február 18-án hazai környezetben (E/4 kollégium tornaterme) folytatódik csapatunk számára. Ahol a Dág KSE és ÉRDA-MÁV Előre Akadémia ,A’ csapataival méri össze tudását együttesünk.