Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Csúcsrangadó az egyetemi körcsarnokban pénteken este!

Pénteken az egyetemi körcsarnokban fogadja NBI-es röplabdacsapatunk a Vidux-Szegedi RSE-t. A bajnokság alapszakaszát magabiztosan zárta az első helyen a Tisza parti alakulat, azonban azóta nem tudtak győzedelmeskedni a középszakaszban hiszen előbb a Dunaújvárostól majd a Dágtól kaptak ki ráadásul hazai környezetben.

Ezzel szemben csapatunk a középszakaszban eddig mindkét mérkőzését sikeresen vette, előbb a Dágot majd a Dunaújvárost verte idegenbe. A két csapat egymás elleni mérlege (egyelőre) a szegediek felé billen, hiszen az alapszakasz során mindkétszer ők hagyhatták el győztesen a pályát.

 ,,Optimistán, jó hangulatban várjuk a Szeged elleni meccset, hiszen két idegenbeli győzelemmel kezdtük meg a bajnokság középszakaszának felsőházi küzdelmeit.” -vágott bele Bagó László vezetőedzőnk. Majd így folytatta az esély latolgatást-,,Hasonló képességű és tudású csapatok kvalifikálták magukat ebbe a csoportba, itt már nincsenek kötelező győzelmek, bárki elkaphatja a másikat különösebb meglepetés nélkül.  Az idegenbeli sikereknek akkor lesz nagyobb jelentősége, ha a saját közönségünk bíztatása mellett be tudjuk gyűjteni a három pontokat. Ehhez minden képességünk megvan, a fiúk sokat dolgoztak azért, hogy ennek realitása legyen. Először az a Szeged látogat hozzánk, aki egy ponttal előttünk vezeti a tabellát. Extra motiváció péntekre, hogy egy esetleges győzelmünk esetén átvennénk az első helyet.  November óta nem léptünk pályára itthon, így a játékosok már alig várják a találkozót, szeretnék megmutatni a liga legjobb szurkolótáborának, hogy mennyit fejlődtünk az utóbbi több mint két hónapban. Egy biztos. Szoros, izgalmas rangadó lesz, mi pedig mindent megteszünk, hogy kiszolgáljuk közönségünket.”

,,A pénteki mérkőzés ismét egy rangadó lesz-kezdte magyar bajnok játékosunk Árva Milán, majd így folytatta: ,,- Egy jó mérkőzésre számítok, ha tudjuk hozni ugyanazt mint két hete Dágon vagy ahogy most játszottunk legutóbb Dunaújvárosba, egy csapatként, akkor szerintem győztesként jövünk le a pályáról! Bízom a szurkolókban is, hogy minél többen kilátogatnak, és szurkolnak velünk együtt!!”

A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük youtube csatornánkon is!

Azonban vétek lenne egy ilyen izgalmasnak ígérkező mérkőzést a képernyő előtt végig nézni. Így minden MEAFC szurkolót, szülőt, gyereket és más sportágbélieket arra bíztatunk látogasson ki a mérkőzésre és szurkoljuk ki együtt a győzelmet!

A belépés természetes díjtalan!

Hajrá MEAFC-Miskolc!!!