Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Megvan az első győzelem a középszakaszban!

U15-ös fiú első osztályú csapatunk szombaton Budapesten szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Jakó Imre együttese az első győzelmére hajtott a középszakaszban ami meg is lett, hiszen 3:0 arányban verte a PSE Fehér csapatát. A szolnoki együttestől azonban 3:0-as vereséget szenvedett.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

PSE Fehér – MEAFC-Miskolc  0:3

,,Az első mérkőzésen a hazai csapat ellen kellett pályára lépnünk. Ezen a héten nem igazán volt ideális a körülmény ahhoz, hogy azt tudjuk mondani, felkészültünk. A mérkőzés folyamán több variációt is kipróbáltunk, igazából formálódunk még! Sikerült győzelemmel abszolválni a mérkőzést, ehhez Gratulálok a srácoknak! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – Szolnoki SPC  0:3

,,A hétvége feladványa: mi történt az első szett után!? Az látszódott, hogy a sok betegség és a heti kihagyott edzés munkák, nem a mi malmunkra hajtották a pontokat, de azért ebben akkor is több lehetett volna! Gratulálok a Szolnok csapatának, sportszerű csapatok mérkőzésén most nem jött ki nekünk a lépés! Megyünk tovább, hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Szabó Péter, Lakatos Levente Ádám, Gál Zsigmond, Nagy-Csoma Imre, Polanen Aron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Kerékgyártó Péter

A bajnokság február 25-én folytatódik Kunhegyese. Csapatunk jelenleg a 8. pozícióban szerepel amint ezen a tornán szeretnének javítani.