Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két remek győzelem a zsebben!

U17-es másodosztályú röplabdacsapatunk vasárnap Bonyhádon szerepelt a bajnokság soron következő fordulójában. Varga László csapata sikeres hétvégét tudhat a háta mögött hiszen két győzelemmel tért haza.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Lőrinc 2000 SE – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Első szettben sajnos a srácoknak volt pár ki nem kényszerített hibája, amit a koncentráció hiánya okozott. A második és harmadik szettre összeszedték magukat a fiúk és sikeresen hozták az első mérkőzést szett veszteség nélkül. Gratulálok a csapatnak és a cserként beállt játékosoknak is, jól szálltak be a mérkőzésbe és éltek a lehetősséggel, amit kaptak. Köszönjük a játékot.”

Petőfi SC Bonyhád – MEAFC-Miskolc 1:3

,,Végig uralva a mérkőzést a kevés hibával játszottunk. A magabiztos vezetés tudatában a harmadik szettre kicsit kiengedtünk és a bonyhádi csapat kihasználta a hibáinkat, így sikeresen tudtak rabolni egy szettet. A negyedik szettre rendbe raktuk a fejeket és magabiztos szett győzelemmel zártuk le a mérkőzést 3:1-es arányban. Sajnos a bonyhádi liberó játékos rosszullétre hivatkozva nem tudta befejezni a mérkőzést. Jobbulást kívánunk Neki. Gratulálok a csapatnak! Köszönjük a játékot!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Bálint Kristóf Mátyás, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihány Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád

Ezzel a két győzelemmel a tabella 3. pozícióját foglalja el csapatunk. A következő fordulóban március 4-én Kazincbarcikára látogat csapatunk ahol a házigazdák mellett a PSE Fehér lesz még az ellenfél.