Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Felemás hétvégén vagyunk túl!

U13-as fi másodosztályú röplabdacsapatunk a bajnokság soron következő fordulójában hazai környezetben szerepelt. Obbágy Zsuzsanna tanítványai a Szolnokot 3:0 arányban verték meg, míg a Dágtól 3:0 arányban kaptak ki.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Bársony – Szolnok SPC kék  3:0

,,Bár a mérkőzést 3-0-ra megnyertük, mégsem voltam maradéktalanul elégedett a csapat összteljesítményével. Nem hozták ki magukból azt, amire képesek, a játékkép alapján nem mutatták meg, milyen játékot is tudnak ők játszani. Hibát hibára halmoztak, aludtak a pályán, hiányzott a tűz és a koncentráció. Ugyanakkor néhány játékos fejlődése szemmel látható volt már az előző tornához képest is. Köszönjük a játékot a szolnoki csapatnak!”

MEAFC-Bársony – Dág KSE  0:3

,,Előző mérkőzés után, mint a hamvaiból feltámadt főnix, úgy léptünk a pályára. Az első és második szettben a fiúk felrobbantották a pályát. Hihetetlen izgalmas labdamenetek voltak. Bár a mérkőzést 3-0-ra elveszítettük, ilyen játékkal kikapni nem szégyen. Erős ellenfél volt és jó játékot láthattunk a háló mindkét oldalán. Gratulálok Dág csapatának a győzelemhez!”

MEAFC-Bársony: Rábai Zalán, László János, Szóke Marcell, Deák Levente, Csiger Sámuel, Zilai Zoárd, Pásztor Zalán, Csibi Martin, Takács Bálint, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás

Ezután a hétvége után csapatunk a tabella 5. helyét foglalja el. A következő fordulóba március 5-én kerül megrendezésre Lovasberényben, ahol a Székesfehérvár és a Debrecen lesznek az ellenfelek.