Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Foghíjas kerettel is egy győzelem egy vereség a hétvégén!

U15-ös fiú röplabdacsapatunk szombaton Kunhegyesen szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Jakó Imre csapatát betegségek tizedelték, de így is minden dícséretet megérdemelnek a srácok, hiszen egy győzelmet és egy veresét könyvelhettek el azon a napon.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Kunhegyes ESE – MEAFC-Miskolc  1:3

,,Nem sokat változott a helyzet az előző fordulóhoz képest, de reméljük már lassan mindenkin átmegy ez a betegség hullám és végre ismét a megszokottak szerint készülhetünk a bajnoki mérkőzésekre. A Kunhegyes elleni mérkőzés végig döcögős, ritmus nélküli volt, de végül sikerült győzelmet aratnunk! A hazai csapat stabil, jó játékot mutatva, nehéz ellenfél volt. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – PSE zöld 2:3

,,Egy rendkívül jó csapat ellen játszottunk, ami jól is indult, viszont nem tudtuk tartani végig a tempót! Amit tudtak a srácok azt megtették, most sajnos ez így alakult, de ebből is tanulnunk kell, amit lehet azt a mi javunkra fordítani, a tanulságokat levonni és menni tovább a megbeszéltek szerint! Reméljük minél hamarabb mindenki visszatér a betegségekből, hogy teljes értékű edzésmunkával tudjunk készülni tovább! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Lakatos Levente Ádám, Gál Zsigmonid, Nagy-Csoma Imre, Polanen Aron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron

A bajnokság soron következő tornája majd március 26-án lesz hazai környezetben az E/4-es teremben.