Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Részsiker és vereség Szerencsen

A MEAFC U14/C fiú kosárlabda csapata a regionális bajnokság 8. mérkőzését a napokban Szerencsen játszotta le. A vendégek sokat fejlődtek a legutóbbi találkozójuk óta, de nyerni ezúttal sem sikerült nekik.

Szerencsi Varázslók – MEAFC U14/C 90-46 (12-16, 23-7, 31-15, 24-8)

Szerencs, Hunyadi Sportcsarnok

Szerencsi Varázslók: Galatóczki (32), Jámbor (14), Hák (3), Nagy (2), Kratochvila Michal. Cserék: Török (17), Pataky (16), Mike (4), Németh (2), Kiss, Kovács, Kratochvila Mátyás. Edző: Nagy Lajos.

MEAFC U14/C: Lajter (17), Tótszegi (10), Sipos (6), Luka (2), Molnár (2). Cserék: Turcsán (5/3), Takács (4), Novotni, Petra, Rákosi, Szabó, Szalóki. Edző: Varga Dénes

Varga Dénes: – Legutóbb novemberben találkoztunk a szerencsi fiúkkal, akkor 114 ponttal kaptunk ki. A mostani mérkőzésen a korábbi összeállításhoz képest pár helyen változtatnom kellett. Alapvetően ugyanazokat az elveket követve készült a csapat, ugyanazokat a játékokat próbáltuk pontosabban, gyorsabban végrehajtani. Labdakezelésünk biztosabb lett, a lehetőségeinket jobban kihasználtuk, de védekezésben még mindig lassan reagálunk. Összességében elégedett voltam a látottakkal, az első negyedet sikerült megnyernünk, a különbséget kevesebb, mint a felére csökkentettük. Bízom a további fejlődésben, és remélem lesznek győztes mérkőzéseink is még.