Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Fájó vereség Budapesten!

U20-s fiú csapatunk vasárnap Budapesten lépett pályára a Kistext SE ellen. Varga László csapata nem teljes kerettel utazott el azon a napon illetve volt aki sérülten vállalta a játékot. Valamint sajnos sérülés is történ ezen a mérkőzésen. Így sajnos 3:1-es vereséget szenvedtek.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésről:

,, A mai játékunkat több dolog is negatívan befolyásolta. Sajnálatos módon 2 játékosunk is végtag sérülést szenvedett, az egyik egy kevésbé súlyos, de nagyon kellemetlen és hosszadalmas lefolyású, míg a másik egy súlyosabb bokasérülést szenvedett el. Ha mindez nem lett volna elég a mai napra, jött még a pályán tartózkodók fegyelmezetlensége és hogy a megbeszélt taktikai és technikai dolgokat félvállról véve, mentálisan egymást leépítve játszottak. A sérülések miatt felforgatott csapat egy része azért próbált küzdeni, de sajnos ez kevés volt a győzelemhez. A sérült játékosoknak kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok a csapat nevében is! Köszönjük a játékot a KISTEXT csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Kertész Bálint, Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf Károly, Faragó Bence, Bakos Bulcsú, Bendik Kristóf, Szabó Péter Gergő, Gál Levente Máté, Rácz Bálint, Vad Levente, Tordai Bence, Juhász Máté, Halmai Gellért, Suszterics Gergő

A bajnokság soron következő tornája március 25-én Gyöngyösön kerül megrendezésre.