Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Két vereség Kazincbarcikán!

U17-es fiú másodosztályú röplabda csapatunk szombaton Kazincbarcikán szerepelt. Nagy reményekkel utazott el Varga László együttese azonban betegségek miatt nem tudott teljes kerettel utazni. Ez meg is érződött az eredményeken, hiszen két vereséget szenvedtek azon a játéknapon.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

VRCK – MEAFC-Miskolc  3:0

,,A srácok nem tartották be a taktikai utasításokat és nem tudták a tudásuk legjavát megmutatni. A ki nem kényszerített hibáinkat a VRCK nagyobb ellenállás nélkül kihasználta és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a VRCK csapatának!”

MEAFC-Miskolc – PSE Fehér  0:3

,,Amíg a fiúk nem tudnak egymás pontjainak örülni és csapatként játszani, addig nem várhatják el maguktól a győzelmet. A pénzügyőr szintén kihasználta a ki nem kényszerített hibáinkat és szépen lezárták a mérkőzést. Dolgozunk tovább a kitűzött cél eléréséhez. Gratulálok a Pénzügyőr csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

Jelenleg csapatunk a bajnokság 4. helyét foglalja el a tabellán. A következő torna március 18-án kerül megrendezésre Pécs városában ahol a házigazdák mellett a Szeged lesz az ellenfél.