Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Visszacsúsztunk a 6.helyre!

Másodosztályú fiú U13-as röplabdacsapatunk vasárnap Lovasberényben szerepelt a bajnokság soron következő tornáján. Obbágy Zsuzsanna tanítványai a Székesfehérvárral és a DEAC-cal mérkőztek meg.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

ÉRDA-MÁV Előre Akadémia ,A’ – MEAFC-Bársony  2:1

,,Az első mérkőzést a székesfehérvári házigazdák ellen játszottuk. Az első két szettben nem voltunk jelen a pályán sem fejben, sem technikai tudás szinten, sem összjátékilag. Nem mentünk a labdákért, keveset mozogtunk, buta hibákat követtünk el. A harmadik szettben vettük észre, hogy már tart a mérkőzés, akkor sikerült felébredni és elkezdeni játszani. Azt a szettet sikerült is megnyerni, de összességében így is 2-1re elveszítettük a mérkőzést. Van még hova fejlődnünk, remélem idővel beérik az edzéseken és a tornákon szerzett tudás. Gratulálok az ÉDRA-MÁV Előre Akadémia A csapatának a győzelemhez.”

MEAFC-Bársony – DEAC  1:2

,,Az előző mérkőzéshez képest a debreceni csapat ellen sokkal nagyobb lendülettel kezdtük a meccset. Látszott a srácokon, hogy próbálják magukat összeszedni és megmutatni, hogy tudnak ők játszani. Az első szettet sikerült is elhozni, azonban a második szett végére és a harmadik szettre teljesen elfáradtak, állóképességük és koncentráció képességük felmondta a szolgálatot. Bár voltak szép megmozdulások, megint elkezdtük a buta hibákat elkövetni és pontokat ajándékozni az ellenfélnek. Sajnálom, hogy nem sikerült a mérkőzést megnyerni, mert bennük volt a győzelem, ugyanis az egész mérkőzés alatt mindösszesen 6 pont különbség volt a két csapat között! Remélem a jövőben mind a fizikai mind a mentális állóképességen tudunk még javítani. Gratulálok a DEAC csapatának a győzelemhez!”

MEAFC-Bársony: Rábai Zalán, Ádám Árpád, Deák Levente, Csiger Sámuel, Zilai Zoárd, Csibi Martin, Takács Bálint, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Mátyás

A bajnokság soron következő tornája Dágon kerül megrendezésre március 19-én. Ahol a házigazdák mellett az Egerrel mérkőznek meg játékosaink.