Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Ez nem a mi napunk volt!

Fiú U13-as másodosztályú röplabda csapatunk vasárnap Dágon szerepelt. A házigazdák mellett a Egerrel mérkőzött meg Obbágy Zsuzsanna csapata. Sajnos ezen a napon nem örülhettek győzelemnek a srácok két vereséget szenvedtek el.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Bársony – EVSI  0:3

,,Úgy gondolom, sokkal jobban játszottunk Eger csapata ellen, mint amikor legutóbb találkoztunk velük, a fejlődésünk szemmel látható volt a pályán. A győzelem is meglehetett volna, azonban sajnos, ismét Eger hozta el a mérkőzést. Az első szettbe küzdöttünk, de a végére elfáradtunk. A második szett sikerülhetett volna jobban, ott leblokkoltak a srácok a teher alatt. A harmadik szett hihetetlen izgalmakat hozott, nagyon sokáig vezettünk, s ezt az előnyt kellett volna jobban megbecsülni. Azonban végül utolértek minket és tudtak fordítani egy igen kiélezett és izgalmakkal teli végjátékban, ami 29-31-re zárult. Gratulálunk Eger csapatának a győzelemhez.”

Dág KSE – MEAFC-Bársony  3:0

,,Dág csapatában kemény ellenfélre találtunk. Sajnos egész mérkőzés alatt futottunk az eredmény után. Hol 10 méterrel, hol 2 kilométerrel voltunk lemaradva. Bár a második és harmadik szettet már szebb eredménnyel zártuk, el kell ismerni, jelenleg jobb teljesítményt nyújtottak, mint mi. Azonban biztos vagyok benne, hogy ebből a mérkőzésből is tudunk tanulni. Gratulálok Dág csapatának a győzelemhez.”

MEAFC-Bársony: Rábai Zalán, László János, Ádám Árpád, Deák Levente, Csiger Sámuel, Zilai Zoárd, Pásztor Zalán, Csibi Martin, Takács Bálint, Molnár Dávid Máté, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás

A bajnokság következő tornája április 1-én lesz Szolnokon. A házigazda Szolnok mellett a Kecskemét lesz még az ellenfél.