Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Egy győzelem egy vereség a hétvége mérlege!

U17-es fiú másodosztályú röplabda csapatunk a szombaton Pécsett szerepelt a bajnokság következő fordulójában. Varga László együttese a házigazdát legyőzte míg a vereséget szenvedett a Szegedtől.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc – SZRSE 0:3

,,Jól kezdtük a mérkőzést, az első két szettben miénk volt a kezdeményezés és a sokszor a vezetés is, de a végjátékra sajnos nem tudtunk megfelelően koncentrálni így ezeket a szetteket sajnos nem sikerült megnyernünk. A harmadik szettre mindenki hite elveszett és teljesen szétesve léptek pályára! Gratulálok a Szegedi RSE csapatának!”

PTE-PEAC – MEAFC-Miskolc 1:3

,,Az előző egymás elleni mérkőzésből nagyjából tudtuk, hogy mit kell játszani a PTE-PEAC ellen. A meghatározott taktika kifizetődőnek bizonyult és a mérkőzés elejétől uralni tudtuk a mérkőzést. Nem volt hibátlan a játékunk, de a győzelemhez elég volt a srácok teljesítménye.”

MEAFC-Miskolc: Bálint Kristóf Mátyás, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Juhász Péter Márkus, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Kruppa István Márk, Kormos Huba, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

A bajnokság április 23-án folytatódik tovább, amikor is csapatunk Debrecenbe látogat. Ahol a házigazdák mellett a Malév SC lesz az ellenfél.