Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U16

Szerencsen nem ment a mieinknek

A regionális fiú kadet kosárlabda bajnokság keretében, a napokban, Szerencsen vendégeskedett a MEAFC U16/B csapata, mely ezúttal vesztesként hagyta el a pályát.

Szerencsi Darazsak – MEAFC U16/B 73–52 (19-7, 20-9, 17-13, 17-23)

Szerencs: Pankotai (23), Pálinkás (20/6), Szolnoki (10), Erdélyi (8), Tóth (4), Török (4), Jámbor (2), Pataky (2). Edző: Endrész Tamás

MEAFC: Lippai (15/3), Ferenczi (10), Kapin (9), Lengyel (6), Szilva (5/3), Holló (3), Juhász (2), Tóth (2), Márton. Edző: Cserhalmi Ede, Egerer Attila.

Cserhalmi Ede vezetőedző: – A Szerencs elleni visszavágón ugyan olyan rossz ritmusban játszottunk, mint az első mérkőzésen. Már a találkozó elején rögtön nagy különbség alakult ki. Az ellenfél három játékosát nem tudtuk levédekezni. Számtalan ziccert hagytunk ki, támadásaink körülményesek voltak, védekezésünk átjáróházzá vált. A távoli dobásokat rossz százalékkal dobtuk és a lepattanó labdákat sem tudtuk megszerezni. A mérkőzésen csak rövid ideig sikerült jó játékot produkálni, a rengeteg eladott labda is növelte ponthátrányunkat. Törekedni kell a jövőben a rengeteg hiba kijavítására. Gratulálunk a Szerencsnek a győzelemhez!