Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Dágon juthatunk az NBI döntőjébe!

Férfi NBI-es röplabdacsapatunk kedden este 20 órától Dágon lép pályára az elődöntő 3. mérkőzésén. Bagó László együttese az első két találkozót megnyerte így abban bízik, hogy a harmadik mérkőzést is sikerrel veszik és bejutnak a bajnoki fináléba.

,,A fontos hazai győzelemért meg kellett harcolnunk.”- vágott is bele Bagó László vezetőedzőnk. Majd így folytatta: ,,- Számomra azért van nagy értéke, mert ilyen visszafogott teljesítménnyel is megtaláltuk a győzelemhez vezető utat, a kiváló erőkből álló Dág ellen. A győzelmet nem kell megmagyarázni, azonban a második szett elvesztését intő jelnek kell tekintetünk.  Megyünk tovább, a párharc nem lefutott..”

Csizmadia János

Az előző mérkőzésen remek teljesítmény nyújtó játékosunk Csizmadia János is megosztotta gondolatait a mérkőzést előzően: ,,- Nagyon bizakodva várjuk a 3. mérkőzését az elődöntőnek, hiszen ha hullámzó játékkal is, de az első két mérkőzést meg tudtuk nyerni. Szerencsére a nehezebb helyzetekben is van tartása a csapatnak, tudunk harcolni egymásért. Egy fegyelmezett, koncentrált játékkal bízok benne, hogy be tudjuk fejezni a párharcot!”

Tehát kedden este nagy a tét, hiszen egy győzelem esetén a bajnoki döntőbe kerülhet csapatunk. Természetesen az összecsapást élőben közvetítjük youtube csatornánkon.