Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Szükség lesz mindenkire, hogy a döntőbe kerülhessünk hazai pályán!

Férfi NBI-es csapatunk szombaton 18 órakor az egyetemi körcsarnokban fogadja a Dág KSE együttesét. Ez a mérkőzés az elődöntő párharc 4.összecsapása lesz és egyértelmű a célja Bagó László csapatának: győzni mindenáron, hogy a döntőbe kerülhessenek.

Vezetőedzőnket kerestük fel a mérkőzés előtt, hogy kicsit tekintsen vissza a keddi dági vereségre és mondja el a szombati találkozótól mit vár: ,, A harmadik meccsen a nyitásfogadásunk rendben volt, ennek ellenére a támadások szervezésével,  befejezésével volt problémánk. Ezen felül a köztes játékban követtünk el buta hibákat, védekezésben pedig a taktikát nem tartottuk be. Ezek így egyben elég nagy luxus egy Dág szintű csapat ellen. Az a csoda, hogy még így is szorosak voltak a szettek. Szombatra rendezzük a sorainkat. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, szóval a kellő önbizalommal lépünk a pályára szombat délután. Egy cél lebeg előttünk: saját közönségünk előtt, szurkolóink támogatása mellett lezárni a párharcot.”

,,Kedden kikaptunk 3:0’ra, nem volt a csapat felkészülve arra, hogy lezárjuk a találkozót, és elkezdjük a felkészülést a döntőre!-értékelte a dági találkozót Árva Milán játékosunk.                                                     Majd így folytatta: ,,- Tanulunk a hibákból, és azon leszünk szombaton, hogy 110%-ban a saját játékunkra koncentráljunk, és győztesként hagyjuk el a pályát!! Szükségünk lesz a támogatásra, a szurkolóktól, ezért remélem sokan kilátogatnak, és velük együtt kiharcoljuk a döntőbe jutást!! Hajrá MEAFC!!!”

A találkozóra minden MEAFC játékost, szülőt és szimpatizánst várunk, hogy együtt harcoljuk ki a döntőbe kerülést. A belépés ingyenes és a mérkőzést élőben közvetítjük youtube csatornánkon. Azonban arra buzdítunk mindenkit, hogy a helyszínen tekintse meg ezt a fontos találkozót.

Hajrá MEAFC-Miskolc