Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egy győzelem egy vereség a hétvégén!

U15-ös I.osztályú csapatunk továbbra is a legjobb hatba vágyik ennek tudatában lépett pályára Jakó Imre a csapata a hétvégi fordulón. Sajnos felemás eredmény született hiszen a Kaposvárt 3:0 arányban verték meg míg a Székesfehérvártól ugyanennyire kapott ki.

Jakó Imre nyilatkozata a mérkőzésekről:

Fino Kaposvár ’A’ – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Egész héten a hétvégi két ellenfélre koncentrálva készültünk az edzéseken, az odavágók mérkőzéseiből kiindulva. A Kaposvár ellen sikerült is megvalósítani az elképzeléseket és hozni tudtuk a mérkőzést. Gratulálok mindkét csapatnak, igazán jó mérkőzést produkáltak a srácok! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – ÉDRA-MÁV Előre Akadémia ’A’  0:3

,,A nap második mérkőzésen a hazai Székesfehérvár csapata ellen léptünk pályára. Itt már sajnos nem tudtuk maradéktalanul megvalósítani, amiből készültünk, a védekezésben, főleg az ütések blokkolása, illetve fogadása nem volt kellően hatékony, így végig csak futottunk az eredmény után! Van még négy mérkőzés, lehet javítani! Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez! Mi pedig megyünk tovább a kitűzött célunknak megfelelően! Hajrá MEAFC-Miskolc

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Lakatos Levente Ádám, Szabó Péter, Gál Zsigmond, Nagy-Csoma Imre, Polanen Aron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron

A következő fordulóban április 30-án Budapesten bizonyíthat ismét a Jakó legénység. A házigazda PSE mellett a Szolnok lesz az ellenfél. Szükség lesz a győzelmekre, hogy a legjobb hatosba bekerüljön csapatunk.