Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Két vereség Veszprémbe, de ott vagyunk az országos döntőben!

U13-as fiú röplabda csapatunk szombaton Veszprémben szerepelt, ahol a házigazdák mellett a VRCK-val mérkőztek meg. A két mérkőzést elvesztették Obbágy Zsuzsanna tanítványai, de így is bejutottak az országos hatos döntőben.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Veszprém RK – MEAFC-Bársony 2:1

,,Sajnos nem sikerült azt az eredményt és azt a játékot hozni Veszprém ellen, amit szerettünk volna. A srácokon meglátszott a hosszú út és a korán kelés. Az első szettet ajándékba adtuk, az a játék, amit ott hoztunk, nem az a szint, amit játszani tudunk. A második szettet motivált játékkal és nagy szívvel sikerült megnyernünk. Bár bíztam benne, ennek a lendülete kitart a harmadik szettre is, de sajnos nem így lett. Így 2-1-re elveszítettük a mérkőzést. Gratulálok Veszprém csapatának.”

MEAFC-Bársony – VRC Kazincbarcika 1:2

,,Bár a végeredmény nem nekünk kedvez, hiszen 2-1-re elveszítettük a mérkőzést, én ezután a meccs után mégis büszke vagyok a csapatra! Nem volt könnyű ellenfél a tabella első VRCK csapata, mégis szépen helyt álltunk és méltó ellenfél voltunk. Jól játszottunk, izgalmas mérkőzés volt. Bár volt, akinek nem ment a játék, olyan is, aki kevesebb játéklehetőséget kapott, de ők pedig emberi nagyságukat bizonyították azzal, hogy nem durcáskodtak, hanem csapatban gondolkoztak és teljes szívvel szurkoltak a pályán lévőknek. Gratulálok a VRCK csapatának!”

MEAFC-Bársony: Pásztor Zalán, Szőke Marcell, László János, Deák Levente, Csiger Sámuel, Rábai Zalán, Zilai Zoárd, Csibi Martin, Takács Bálint, Molnár Dávid Máté

Óriási gratuláció csapatunknak és sok sikerült kívánunk a döntőn majd. Azzal kapcsolatos információk később lesznek közölni.