Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

U17: Két győzelem Debrecenbe!

U17-es fiú röplabda csapatunk vasárnap Debrecenben szerepelt a bajnokság utolsó előtti tornáján. A házigazdák mellett a Malév SC-t is sikerült legyőzni. Így még él a rémény, hogy a legjobb négybe kerüljön csapatunk ehhez az utolsó tornán kell kedvezően alakulni a mérkőzéseknek.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről

DEAC – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Nagyon szép, nyugodt és koncentrált játékot láthattunk a fiúktól. Voltak hibák az elején, de nagyon odafigyeltek a megbeszéltekre és meg is csinálták! Jó volt látni a motiváltságukat a pályán! Szép volt fiúk! Gratulálok a DEAC csapatának is.”

MEAFC-Miskolc – Malév SC 3:1

,,Minden srácot pályára tudtam tenni. Szép, összeszedett csapatjáték volt! Köszönöm a munkátokat! Gratulálok a MALÉV csapatának is!”

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Bálint Kristóf Tamás, Fülöp Gergely Benjámin, El Hassan Muhammad Aisa, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Nemes Bálint János

A bajnokság középszakaszának utolsó tornája Bonyhádon lesz május 13-án ahol a házigazdák mellett a Lőrincz SE 2000 lesz még az ellenfél.