Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Szegeden is győzni akarunk!

Férfi NBI-es röplabda csapatunk hétfőn 19 órától Szegeden a városi sportcsarnokban lép pályára a döntő 3. mérkőzésén. A párharc 1-1-re áll jelenleg így kiemelten fontos lesz a szegedi összecsapás. Izgalmakban és feszült pillanatokban nem lesz hiány ezen az mérkőzésen sem.

,,Mint már korábban is mondtam, az első mérkőzés harmadik szettjére érkeztünk meg a döntőbe. Azóta 5 szettet nyertünk, és csak egyet veszítettünk, igaz az egy fontos ötödik szett volt.”-értékelte az eddig történteket Bagó László vezetőedzőnk. Majd kitért a hétfői összecsapásra: ,,- A következő szegedi meccsen ezen az úton megyünk tovább, szép türelmesen lépésről lépésre haladunk majd a célunk felé. Készen állunk a hasonlóan izgalmas végjátékok megoldására.”

,,Az idegenbeli meccseken jellemző ránk hogy idegesen kezdünk, erre kell megtalálnunk az ellenszert és valamilyen módon kikaparni a győzelmet Szegeden legyen akár ez öt szettben. ”-kezdett bele a remek szezont futó Komlósi Márk. Majd így folytatta átló játékosunk: ,,- Megkell adni magunknak a lehetőséget hogy hazai pályán fejezhessük be a sorozatot és ezzel a bajnokságot, ezért mindent megfogunk tenni  hogy hétfőn győztesként hagyjuk el a pályát.”

A mérkőzést természetesen élőben közvetítjük majd youtube csatornánkon!

Hajrá MEAFC-Miskolc!