Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Egy győzelem és egy fájó vereség a hétvégén!

U15-ös első osztályú csapatunk vasárnap Budapesten szerepelt, ahol egy győzelmet és egy nagyon fájó szoros vereséget szenvedtek.

Jakó Imre vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

PSE Fehér – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Ezt a szezont, mindkét csapat a II. osztályban kezdte. Nem érdemtelenül került fel egyik csapat sem, úgy gondolom mind a két együttes bebizonyította, hogy helye van a legmagasabb osztályban. Mindig jó és sportszerű mérkőzéseket játszottunk egymás ellen, ez a mai napon is így volt. Mindkét csapatnak eredményes folytatást kívánok a bajnokságban! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc – Szolnoki SPC 2:3

Pedig benne volt…. Végig kiélezett mérkőzést játszottak a csapatok, volt itt minden, ami csak elképzelhető a röplabdában, de sportszerű keretek között, két jó csapat remek mérkőzést produkált, melyből igazán sokat profitálhattak a játékosok! Nincs más hátra, mint előre, jön az utolsó forduló, ott dől el minden! Büszke vagyok a srácokra, hiszen először szerepelhettek a legmagasabb osztályban és úgy gondolom, hogy sikerült jól bemutatkozni, letenni valami maradandót arra a bizonyos asztalra! Még van egy célunk, azért megyünk! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc: Konecsni Benedek, Lakatos Levente Ádám, Szabó Péter, Nagy-Csoma Imre, Polanen Aron Krisztofer, Kis Gergő Zalán, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Gál Zsigmond

A remény tovább él a hatos döntőbe jutásról, de nagyot kell majd harcolni az utolsó fordulóban Kunhegyesen május 6-án.