Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U14

Győzelemmel zárták a csoportmérkőzéseket

A MEAFC U14/B fiú kosárlabda csapata a regionális serdülő bajnokság utolsó csoportmérkőzését május 10-én, szerdán hazai pályán játszotta. A házigazdák magabiztos győzelmet arattak nyíregyházi vetélytársukkal szemben.

MEAFC U14/B – NYKK Eötvös U14/B: 99-32 (23-9, 22-9, 26-9, 28-5)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok

MEAFC U14/B: Szemcsák (24), Török (20), Komenda (4), Sipos (4), Vásárhelyi (3). Csere: Fazekas (24), Lajter (14), Varga (4), Lupkovics (2), Luka, Takács, Turcsán. Edző: Varga Dénes

NYKK Eötvös U14 B: Tara (15/3), Oláh (4), Varga (2), Kozári, Szarka. Csere: Molnár (8), Nagy (2), Hornyák (1), Berendi, Jánosi, Ónodi. Edző: Ferenczi Tamás, Horányi András.

Varga Dénes: – A hétköznap és a korai kezdés meghatározta a 12-es keretünket, többen iskolai kirándulás, vagy egyéb tanulmányi jellegű elfoglaltság miatt nem álltak rendelkezésre. Fontos volt, hogy jól kezdjük a találkozót, és a regionális bajnokság utolsó csoportmérkőzésén győzelmet arassunk. Szerencsére minden a tervek szerint alakult, próbáltunk nagy iramot diktálni, a védekezésekből gyors támadásokat vezetni. Volt pár kaotikus helyzet a pályán, de összességében jól játszottunk, és minden negyedet könnyedén megnyerve ismét eredményesek lehettünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!