Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Hatodik helyen zártuk a bajnokságot!

U13-as másodosztályú fiú röplabda csapatunk szombaton Kazincbarcikán szerepelt a bajnokság hatos döntőjében. Obbágy Zsuzsanna tanítványai nagyot harcoltak, de végül a hatodik helyen zárták a napot és vele a bajnokságot is.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

EVSI – MEAFC-Bársony  2:0

,,Jól kezdtük a mérkőzést, azonban olyan történt, amire nem is számíthattunk. A mérkőzés elején 10-8-as állásnál egy sajnálatos baleset folytán a csapatkapitányunk keze eltört. Ez a szerencsétlenség összezavarta a srácokat és a csapatot, teljesen új és váratlan helyzetet kellett megoldani. Azonban ennek ellenére, végig szorosan tudtuk tartani a mérkőzést, jó labdameneteket és minőségi játékot játszottunk, de sajnos mindkét szettben 5 ponttal alul maradtunk.”

MEAFC-Bársony – Dág KSE  2:0

,,A mérkőzés elején tudatosult a srácokban, hogy csapatkapitányuk nem tér vissza közéjük aznap, a sajnálatos balesete következtében. Nem sikerült ezt a váratlan helyzetet megoldanunk, az új felállást megszokni, a hiányt pótolni és jöttek a hibák és a kapkodások, mert fejben teljesen máshol jártak a fiúk. Így sajnos 2-0-ra elveszítettük a mérkőzést.”

KESI ,B’ – MEAFC-Bársony 2:0

,,Sajnos ez ellen a csapat ellen kevés volt jelenlegi tudásunk, technikai, taktikai és fizikai képességekben magasabb szinten állt az ellenfél. Nem tudtunk jól védekezni és a támadásokat is rendezetlenül oldottuk meg. Nem volt meg a csapatösszhang a pályán, az egyéni bravúrok is elmaradtak. Így 2-0-ra elveszítettük a mérkőzést és ezzel a lehetőséget, hogy elődöntőbe juthassunk.”

Fiú U13 II.o. 5.helyért

MEAFC-Bársony – Veszprém RK 1:2

,,Nagy küzdelem volt, egy hajszálon múlt, hogy ki viszi el az 5. helyet a bajnokságban. Jó és izgalmas játékot láthattunk a háló mindkét oldalán. Úgy gondolom, ilyen játékkal kikapni, nem szégyen, ugyanis a pályán a labdamenetek során megmutattuk, hogy igenis tudunk röplabdázni és helyünk van itt. A második szettet pár ponttal elveszítettük, itt dőlt el a mérkőzés sorsa. Így a 2022/23-as szezont a 6. helyen zártuk. Én büszke vagyok csapatomra, mert mindenki, kivétel nélkül mindenki hatalmas fejlődésen ment keresztül a szezon során. Jövőre innen folytatjuk. Hajrá MEAFC!”

MEAFC-Bársony: Szőke Marcell, Ádám Árpád, Deák Levente, Csiger Sámuel, Rábai Zalán, Zilai Zoárd, Csibi Martin, Takács Bálint, Molnár Dávid Máté, Kovács Dávid, Bodnár Kristóf Tamás