Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Épphogy lecsúsztunk a négyes döntőről!

U17-es fiú röplabda csapatunk szombaton Bonyhádon szerepelt a szezonban már sokadik alkalommal. Csapatunk abban a reményben utazott le, ha kedvezően alakulnak a mérkőzések akkor a negyedik hely is meglehet és vele a döntőbe jutás. Sajnos az aznapi mérleg egy vereség és egy győzelem így lemaradtunk a négyes döntőről.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Felsőzsolca – Lőrinc 2000 SE 1:3

,,Ezen a napon mindkét mérkőzés fontos volt a csapat számára, hisz ha mindkét mérkőzést nyerni tudnánk akkor a legjobb négybe kerülhetünk. Próbáltunk a fiúkra nem nagy terhet rakni és csak egyszerű, könnyed játékot kérni tőlük, de mindezek mellett fegyelmezett taktikus játékot is. A megbeszélt taktikát nem sikerült betartaniuk és kivitelezniük, s bár voltak jó és ügyes megoldásaink a mérkőzést 3:1 arányban elveszítettük. Gratulálok a Lőrinc 2000SE csapatának!”

Petőfi SC Bonyhád – MEAFC-Miskolc 1:3

,,Ezen a napon mindkét mérkőzés fontos volt a csapat számára, hisz ha mindkét mérkőzést nyerni tudnánk akkor a legjobb négybe kerülhetünk. Az első mérkőzés veresége után, ezen a mérkőzésen már teljesen tét nélkül játszhattunk. Ez meg is látszódott a fiúkon. Sokkal stabilabban és fegyelmezetten játszottak. Köszönjük a játékot a Bonyhád csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Bálint Kristóf Mátyás, Fülöp Gergely Benjámin, Fülöp Mihály Márton, Jakó Noel, Mitruska Márton, Bari Bence, Kis Gergő Zalán, Jáborcsik Örs, Kormos Huba, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Fábián Kristóf

Az 5.helyért a helyosztó torna Június 4-én kerül megrendezésre hazai pályán az Egyetemi Körcsarnokban. Az első mérkőzés 10 órakor kezdődik majd.

Várunk minden kedves érdeklődőt. A belépés ingyenes.