Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Hetedik helyen fejeztük be a bajnokságot!

U13-as első osztályú csapatunk szombaton Dunaújvárosban szerepelt a bajnokság 7-9. helyért történő helyosztó tornán. Bártfai Krisztián csapata remekelt ezen a tornán és két győzelme azt is jelentette, hogy a hetedik helyen zárják a 2022/2023-as szezont.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

Kunhegyes ES – MEAFC-Felsőzsolca 1:2

,,Így kell berobbanni egy helyosztóra! A csapat magabiztosan, jó emócióban, motiváltan és jókedvűen érkezett! A taktikát a pénteki edzésen megbeszéltük aminek viszont örülök, hogy mindenki pályán volt és amit kértem azt maximálisan megcsinálták. Összességében egy izgalmas, szurkolással teli mérkőzésen vettünk részt. Úgy gondolom meg tudtuk lepni így a szezon zárásaként az ellenfelet! Igazi csapatmunka volt!! Szép volt srácok!!! Gratulálok a KUNHEGYES csapatának is a teljes szezonban nyújtott teljesítményükért!”

MEAFC-Felsőzsolca – DSE Röplabda Akadémia KFT  2:1

,,A jókedv nem maradt alább az első meccs után, mivel megnyertük, így a srácok még jobban fel voltak spanolva! Igaz, hogy pár perc pihenő volt, de egy pici taktikai módosítás belefért! Nagyon meg akarták csinálni, pár srácnak az utolsó U13-as mérkőzése volt, mivel a következő szezonban már más korosztályt fognak képviselni. Szoros izgalmakkal teli mérkőzés volt, de MEGCSINÁLTUK!!!! Sokat edzettek és fejlődtek az elmúlt 1-2 hónapban és meglett a gyümölcse! A DSE csapatának is külön gratulálok, nagyon szép játékot játszottak!! Szép volt fiúk!!!”

MEAFC-Felsőzsolca: Illés Dominik, Hegyaljai Ákos, Regős Zétény, Bíró Bálint, Dubabér Ákos Máté, Szalánczi Vencel, Kiss Balázs, Drucskó Bálint, Urbán Zétény, Linder Milán, Novák Levente, Kállai Tamás