Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

Sopronban járt a MEAFC-Vidrák csapata

Az Országos U11-es Kosárlabda Jamboree-t május 12-14. között rendezték meg Sopronban, ahol a MEAFC-Vidrák csapata is rész vehetett.

Hosszú út vezetett idáig, de az egész éves küzdelem és kemény munka meghozta a gyümölcsét – fogalmazott Bányai Boglárka, a MEAFC-Vidrák edzője.

– Ennek a rendezvénynek az a célja, hogy vegyes csapatokban, fantázia nevekkel ellátva, és különböző színekben játszva, eredménykényszer nélkül élvezzék a játékosok a három napos programot. Rengeteg új barátság és ismeretség alakul ki a játékosok között, és persze az edzők sem unatkoznak. A 2. nap végén rendezett torna csúcspontja az all-star meccs és a félidőben megrendezett dobóverseny, ahol a versenyzőket a kelet és nyugat régióból, az edzők javaslatára választottak ki. Az all-star meccsen 8-8 játékos mutathatta meg a tudásukat. Csapatomból Kurucz Áron is remekelhetett. A dobóversenyen Fafula Bendegúz derekasan helyt állt. Szereplésükért egy-egy emlékkönyvvel jutalmazták meg őket. A Sopronban járt csapat tagjai: Kurucz Áron, Elek Huba, Nyárai Zalán, Mester Bence, Szabó Károly, Fafula Bendegúz, Soós Dániel, Szabó Zsombor, Szunyogh András, Tanyik Zsombor, Szvoboda Boldizsár, Fodor Zalán, Süveges Zalán.