Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Ötödik helyen fejeztük be a bajnokságot!

U20-as másodosztályú férfi röplabda csapatunk szombaton hazai környezetben szállt harcba az ötödik helyért. Varga László együttese sikerrel vette a mérkőzéseket és az 5.helyen zárta az idei szezont.

Vezetőedzőnk értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE 3:1

,,A bajokság korábbi szakaszaiból már jól megismertük a csapatot, így nagyjából tudtuk, hogy miit kell játszani ellenük és mire kell figyelnünk. Nehezen tudtunk játékba lendülni, a teljes mérkőzés feszült és hibákkal teljes volt. Bár a mérkőzést megnyertük, nem vagyok elégedett sem a mutatott játékkal sem a csapat viselkedésével és hozzáállásával a pályán. A jövőben nagyon át kell gondolnia mindenkinek, hogy mit is szeretne a sportban elérni. Köszönjük a játékot a SZEGEDI RSE csapatának!”

MEAFC-Miskolc – DEAC 3:2

,,Voltak látványos megoldásaink és szép labdamenetek, de nem játszottunk jól! A mérkőzés teljesen ki – ki mérkőzés volt, ahol nem a játék tudásunkkal sikerült nyernünk. Ilyen hozzáállással nem érdemeltünk győzelmet! Köszönjük a játékot a DEAC csapatának!”

MEAFC-Miskolc: Tamás Bálint, Faragó Bence, Bártfai Ákos, Bakos Bulcsú, Bendik Kristóf, Szabó Péter Gergő, Gombkötő Ábel Marcell, Gál Levente Máté, Rácz Bálint, Tordai Bence, Juhász Máté, Sztupjár Kristóf Károly, Suszterics Gergő, Tóth Enoch Attila